Αρχείο

Άγριο φονικό στο Παλαιό Φάληρο: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου - Βασικός ύποπτος ο αδερφός της - Δείτε βίντεο (upd)

Τη δολοφονία μιας 53χρονης γυναίκας που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αρχές. Αναζητείται ο αδερφός της.

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (02.05.2019) όταν κάτοικοι της περιοχής βρήκαν την 53χρονη, που επίσης έμενε στο Παλαιό Φάληρο, τραυματισμένη από μαχαίρι στη μέση του δρόμου, στην οδό Τρίτωνος.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, όμως, η 53χρονη γυναίκα δεν άντεξε και τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματά της. Η 53χρονη γυναίκα είχε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τραυματιστεί σοβαρά σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Βασικός ύποπτος θεωρείται ο αδερφός της ο οποίος και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. Από τις καταθέσεις των μαρτύρων προκύπτει ότι τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πολλοί οικογενειακοί καβγάδες για οικονομικούς λόγους.

Όπως αναφέρει γειτόνισσα ο άνδρας φαίνεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα.

«Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που ήρθε πάρα πολύ γρήγορα, μέσα σε πέντε λεπτά, και η Αστυνομία. Είδαμε την κοπέλα κάτω με τα αίματα. Τους λόγους δεν τους γνωρίζουμε. Είδα ένα αυτοκίνητο που έφυγε γρήγορα. Συγγενής της λένε ότι ήταν, αδερφός της, είχε πολλά ψυχολογικά προβλήματα, την καταδίωκε, της έσκαγε τα λάστιχα για να μην μπορεί να πάει στη δουλειά. Έτσι μαθεύτηκε στη γειτονιά. Στην πλάτη την χτύπησε» ανέφερε η γειτόνισσα.

«Ακούγαμε φωνές. Νομίζαμε ότι ήταν μικρά κοριτσάκια. Αποδείχτηκε ότι ήταν μια γυναίκα που φώναζε "βοήθεια". Βγήκαμε έξω και είδαμε ότι την είχαν μαχαιρώσει. Τον είδαν τον δράστη αλλά δεν κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Λένε ότι ήταν αδερφός της» είπε άνδρας που βρέθηκε στο σημείο.

https://www.youtube.com/watch?v=J1p3mCCpaxs

https://www.youtube.com/watch?v=mCY_KmiwSkk

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&amp=&v=4-qOGEX9gNA

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...