Κόσμος

Το τέλος της ελευθερίας! Τι δείχνει η ατζέντα της φετινής συνεδρίασης της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ που ξεκινάει σήμερα

Όπως το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ανέφερε ήδη σε προηγούμενο άρθρο η 67η συνάντηση Bilderberg θα πραγματοποιηθεί από σήμερα 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2019 στο Montreux της Ελβετίας.

Δείτε φωτογραφία του ξενοδοχείου:

Πιστεύεται ότι η ανακοίνωση έγινε μόνο λίγες μέρες πριν τη συνάντηση για να καταστεί όσο το δυνατόν πιο δύσκολο για τους διαδηλωτές και τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους να φτάσουν εκεί.

Η ετήσια συνάντηση Bilderberg είναι ένα τριήμερο φόρουμ για ανεπίσημες συζητήσεις μεταξύ εμπλεκομένων από την παγκόσμια ελιτ.

Στην ομάδα συμμετέχουν 130 πολιτικοί ηγέτες και εμπειρογνώμονες από τη βιομηχανία, τον χρηματοπιστωτικό τομέα, την εργασία, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τα μέσα ενημέρωσης. Περίπου τα δύο τρίτα των συμμετεχόντων προέρχονται από την Ευρώπη και τα υπόλοιπα από τη Βόρεια Αμερική.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο De Bilderberg στο Oosterbeek της Ολλανδίας, από τις 29 έως τις 31 Μαΐου 1954. Εξου και το όνομα.

Οι συναντήσεις διεξάγονται σύμφωνα με τον κανόνα του Chatham House, σύμφωνα με τον οποίο οι συμμετέχοντες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που λαμβάνουν, αλλά δεν μπορεί να αποκαλυφθεί ούτε η ταυτότητα ούτε η υπαγωγή των ομιλητών και των άλλων συμμετεχόντων.

Σύμφωνα με την ομάδα, αυτή είναι η φετινή ατζέντα:

1. Μια σταθερή στρατηγική τάξη

2. Ποια η συνέχεια για την Ευρώπη;

3. Η κλιματική αλλαγή και η αειφορία

4. Κίνα

5. Ρωσία

6. Το μέλλον του καπιταλισμού

7. Brexit

8. Η Ηθική της Τεχνητής Νοημοσύνης

9. Η Οπλοποίηση των Κοινωνικών Μέσων

10. Η σημασία του διαστήματος

11. Απειλές στον κυβερνοχώρο

Όπως μπορούμε να δούμε, τα μέλη θα συζητούν (σχεδιάζοντας;) σχετικά με θέματα που ξεκάθαρα φαίνεται να κινούνται προς μια κατεύθυνση, μακριά από την ελευθερία!!!

Θέματα όπως η " οπλοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης" και "Τι νέο για την Ευρώπη;" δίνουν αυτήν την εντύπωση, εκτός εάν έχετε ή αναζητάτε λύσεις στα "προβλήματα", λύσεις που είναι απίθανο να κινηθούν προς την κατεύθυνση της ανελευθερίας.

Το θέμα "Μια Σταθερή Στρατηγική Τάξη" φαίνεται επίσης πως κατευθύνεται προς την ίδια οδό...

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί 15 πράγματα που δεν ξέρατε για την μυστικοπαθή Λέσχη:

https://www.youtube.com/watch?v=_XfWA8ryfPM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...