Πολιτική

Ιδού τα νέα ήθη του ΣΥΡΙΖΑ: Σάλος με το νέο σποτ & το... φιλί δύο ανδρών! - Δείτε το βίντεο

Έχει ξεφύγει πλέον η προπαγάνδα υπέρ της... διαφορετικότητας. Δεν έχουμε βέβαια πρόβλημα με την ομοφυλοφιλία. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του.

Έχει όμως σημασία, αυτές τις εικόνες να μην τις δείχνουμε σε ανήλικα παιδιά. Όπως επίσης, είναι λίγο περίεργο, αυτές τις εικόνες να τις χρησιμοποιεί και το κόμμα που κυβερνάει την χώρα.

Βέβαια οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστές, άλλο όμως όταν είσαι ένα περιθωριακό κόμμα και άλλο όταν έχεις τα ηνία της χώρας.

Έτσι λοιπόν, παρατηρήσαμε στο νέο διαφημιστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, στο σημείο 0:13, να φιλιούνται άτομα του ίδιου φύλου.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=_ZeziqimUfs

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Πέμπτης και αναφέρεται στη νεολαία και τα προβλήματά της.

Η διαφορετικότητα, η αμφισβήτηση, τα αδιέξοδα, η οικονομική κρίση, το αίτημα για αλλαγή και για προοδευτικές αποφάσεις παρουσιάζονται εδώ μέσα από μια "αυστηρή φωνή" που εκφωνεί απαγορεύσεις για να καταλήξει στο "Μη ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ".

Στο τέλος του βίντεο μία κοπέλα εμφανίζεται να αγνοεί τις απαγορεύσεις με γκριμάτσες και το σποτ να κλείνει με το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ «έχουμε τη δύναμη».

Για την υπογεννητικότητα πότε θα μιλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Πότε θα κάνει ένα αφιέρωμα;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...