Κόσμος

«Fat Sex Therapist»: Συγκρίνει τους γυμναστές με τους ναζί και την δίαιτα των παιδιών με σεξουαλική επίθεση!

"Πιστεύω αληθινά ότι ένα παιδί δεν μπορεί να συναινέσει να κάνει δίαιτα με τον ίδιο τρόπο που ένα παιδί δεν μπορεί να δώσει συγκατάθεση στο σεξ", δήλωσε η Sonalee Rashatwar, της οποίας το όνομα χρήστη Instagram είναι "The Fat Sex Therapist", σε ομιλία της στο κολλέγιο St. Olaf.

Συνέχισε δε σημειώνοντας: «Βιώνω τη διατροφική κουλτούρα ως μια μορφή επίθεσης επειδή επηρεάζει τον τρόπο που βιώνω το σώμα μου».

Αυτά τα σχόλια και άλλα έγιναν στο πλαίσιο της διήμερης ομιλίας της, με την υποστήριξη του Κέντρου Ευεξίας του Κολλεγίου St. Olaf, του Τμήματος Γυναικών και Φύλων και του Κέντρου για την Ικανοποίηση και την Ένταξη, με θέμα "ριζοσπαστική απελευθέρωση λίπους".

Η συζήτηση περιελάμβανε ισχυρισμούς ότι η γυμναστική συνέβαλε στο πρόσφατο μακελειό στην πόλη Christchurch της Ν. Ζηλανδίας, ότι οι άνθρωποι πρέπει να «αμφισβητήσουν» το κράτος δικαίου, καθώς και την εξουσία και την αστυνομία.

"Απόψε θα αρχίσουμε να μιλάμε για τον πολιτισμό του ορισμού μας για την εικόνα του σώματος", ξεκίνησε η Rashatwar, "επειδή πολλές φορές πραγματικά κολλάμε να το σκεφτόμαστε μέσω ενός λευκού φανατισμού".

"Πρέπει να επικρίνουμε τη χρήση της επιστήμης και της παραγωγής γνώσης για να συνεχίσουμε να προωθούμε αυτή την ιδέα ότι ορισμένοι οργανισμοί είναι κατάλληλοι, ικανοί και επιθυμητοί ... είναι η λιπαρότητα μου που προκαλεί την υψηλή αρτηριακή πίεση μου ή είναι η εμπειρία μου, το βάρος του στίγματος ", αναρωτήθηκε η Rashatwar και στη συνέχεια συνέδεσε την επιστήμη που υποδηλώνει ότι η παχυσαρκία είναι ανθυγιεινή με τον ναζισμό, λέγοντας ότι η" παχοφοβική" επιστήμη είναι" συχνά πραγματικά ευγονική επιστήμη ... η ευγονική επιστήμη είναι ναζιστική επιστήμη".

Αφού έθιξε το θέμα της επιστήμης και κάνοντας τον ισχυρισμό  ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ της υψηλής αρτηριακής πίεσης και της παχυσαρκίας, η Rashatwar κάλεσε τους σπουδαστές να «αμφισβητήσουν όλες τις αρχές, όχι μόνο την εξουσία που έχει δώσει η επιστήμη αλλά και τη νομική εξουσία ... όπως θέλω όλοι μας να αμφισβητήσουμε τους νόμους».

Τέλος, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα, ιδιαίτερα στη σφαγή του Christchurch στη Νέα Ζηλανδία τόνισε:

"Δεν νομίζω ότι προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο άνδρας που έδρασε στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας ήταν επίσης εκπαιδευτής γυμναστικής", δήλωσε η Ρασατγουάρ, προσθέτοντας ότι οι δολοφονίες είναι "μια σαφής ανακοίνωση ότι υπάρχει ακόμα ένα εξιδανικευμένο σώμα. Αρέσει πραγματικά αυτή η ιδέα ενός εξιδανικευμένου σώματος και γι 'αυτό είναι πολύ λογικό για μένα ότι ένας εκπαιδευτής γυμναστικής ... μπορεί επίσης να σκεφτεί ένα εξιδανικευμένο σώμα με αυτόν τον λεπτό λευκό υπέρμαχο τρόπο ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...