Αθλητισμός

F1: Δύο μονοθέσια «στούκαραν» στην ίδια στροφή! (βίντεο)


Οι δύο πιλότοι χτύπησαν στις προστατευτικές μπαριέρες στο ίδιο ακριβώς σημείο της πίστας του Αζερμπαίτζάν, στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix του Μπακού.

Αρκετή… δουλειά είχε ο γερανός και οι άνθρωποι της πίστας του Grand Prix του Μπακού, αφού χρειάστηκε να μπουν στην πίστα δύο φορές, προκειμένου να ξεκολλήσουν τα μονοθέσια των Κούμπιτσα και Λεκλέρκ!

Τόσο ο πιλότος της Williams, όσο και αυτός της Ferrari “στούκαραν” στο ίδιο ακριβός σημείο της πίστας (σ.σ. μιλάμε για ένα σιρκουί πόλης. Η πίστα έχει αρκετές δύσκολες και κλειστές στροφές).

Ο Κούμπιτσα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με δύναμη στις προστατευτικές μπαριέρες. Στην περίπτωση του Λεκλέρκ -που ακολούθησε- έφταιγε το μπλοκάρισμα του εσωτερικού τροχού κατά το φρενάρισμα (σ.σ. καθυστέρησε να φρενάρει). “Είμαι χαζός” ήταν τα λόγια του πιλότου της Ferrari,  μόλις συγκρούστηκε με τις μπαριέρες.

Και οι δύο πιλότοι βγήκαν από τα μονοθέσια τους χωρίς να πάθουν τίποτα…

https://twitter.com/Insidef1/status/1122129363036590082?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/Insidef1/status/1122139030986956801?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...