Καιρός

Χαλάζι τώρα στο κέντρο της Αθήνας! (βίντεο)


Δυνατό μπουρίνι σαρώνει την Αθήνα, με χαλάζι ακόμη και στο Κολωνάκι αλλά και στο Παγκράτι. Η κακοκαιρία συνεχίζεται, Απρίλιο μήνα.

Από το πρωί η κακοκαιρία χτυπά την Αθήνα, ενώ το μεσημέρι ξέσπασε μπουρίνι με πολύ βροχή, δυνατές βροντές και αστραπές!

Χαλάζι στο Κολωνάκι

https://youtu.be/Jek-k9cpRR4

Στον πιο κεντρικό δρόμο στο Κολωνάκι στην Πατριάρχου Ιωακείμ έπεσε χαλάζι με τους περαστικούς να αναζητούν καταφύγιο στα κοντινά καταστήματα. Το βίντεο από τη χαλαζόπτωση είναι ενδεικτικό της κατάστασης.

Χαλάζι και στο Παγκράτι!

Ανάλογες εικόνες με χαλάζι και στο Παγκράτι!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmisiris%2Fvideos%2F10157128405387114%2F&show_text=0&width=267

Χαλάζι στη Σταδίου:

https://youtu.be/RxBjibdaOG4

Παρόμοιο το σκηνικό και στην Καλλιρόης όπου πραγματικά η εικόνα παραπέμπει σε... χιονισμένο δρόμο! Οπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία στην άκρη του δρόμου υπάρχει τόσο πολύ χαλάζι που μοιάζει με χιόνι!


Το έχει στρώσει χαλάζι στην Καλλιρρόης

https://youtu.be/YbYANI11uog

https://youtu.be/sgiEy9R6vC8

https://youtu.be/NqAu_34NED0

https://youtu.be/gAj8UgIgj3E

Θα συνεχιστεί η κακοκαιρία

Σύμφωνα με το meteo, ο καιρός θα παραμείνει άστατος με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες μέχρι και το Σάββατο. Συγκεκριμένα στην Αθήνα, ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα βροχερός το διήμερο της Τετάρτης και της Πέμπτης.

Πάντως, όπως δείχνουν οι μέχρι στιγμής προβλέψεις, το Πάσχα η θερμοκρασία θα ανέβει και το ψήσιμο του οβελία θα γίνει με ήλιο και ζέστη.

Πηγές: newsit.gr,iefimerida.gr,protothema.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...