Εσωτερική Ασφάλεια

Φρίκη ξανά στις Φυλακές Κορυδαλλού! Δύο κρατούμενοι μαστιγώθηκαν βάναυσα!

Ακόμη ένα περιστατικό τρόμου στις Φυλακές Κορυδαλλού. Μια ομάδα κρατουμένων προχώρησε σε άγριο μαστίγωμα δυο συγκρατουμένων τους με αυτοσχέδια μαστίγια, φτιαγμένα από καλώδια. Οι δυο κρατούμενοι-θύματα, ένας Έλληνας κι ένας Αλβανός, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και επέστρεψαν στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά τρόμου στις Φυλακές Κορυδαλλού ανάμεσα στους κρατούμενους. Έτσι και σήμερα ακόμη ένα άγριο περιστατικό σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού! Όσο και εάν ακούγεται απίστευτο, ομάδα κρατουμένων προχώρησε στο άγριο μαστίγωμα δύο νεαρών συγκρατουμένων τους. Το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στη Δ’ πτέρυγα και θύματα ήταν ένας 33χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί για κλοπές, ληστείες κι ένας 27χρονος Αλβανός που είχε οδηγηθεί στην φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών.

Η ομάδα των κρατουμένων άρχισε να χτυπά τους δύο νεαρούς κρατούμενους με αυτοσχέδια μαστίγια τα οποία είχαν φτιάξει με καλώδια.

Οι δύο κρατούμενοι μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, στη συνέχεια σε εξωτερικό νοσοκομείο και πλέον έχουν επιστρέψει στο νοσοκομείο των φυλακών για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...