Εσωτερική Ασφάλεια

Φιλήσυχος «πρόσφυγας» συνελήφθη με μαχαίρι στη Μυτιλήνη

Στο επίκεντρο έρευνας των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται οι τυχόν παράνομες δραστηριότητες ενός νεαρού μετανάστη που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ενώ κυκλοφορούσε οπλισμένος με μαχαίρι στους δρόμους της Μυτιλήνης.

Ο 23χρονος αλλοδαπός, που κατοικεί σε δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, θεωρήθηκε ύποπτος την περασμένη Παρασκευή, ακινητοποιήθηκε και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα κατά την οποία βρέθηκε στην κατοχή ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με λάμα μήκους δέκα εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο νεαρός προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα όπου ανακρίθηκε για τυχόν εμπλοκή του σε κάποιο από τα πολλά αιματηρά περιστατικά μεταξύ μεταναστών και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...