Κοινωνία

«Τι κάνεις πώς είσαι σήμερα; Θέλεις να γίνω η νοσοκόμα σου;»: Μήνυμα «φωτιά» στην υπόθεση δολοφονία του καπετάνιου (βίντεο)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τη δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν μια κλήση από έναν εξάδελφό του και ένα μήνυμα «φωτιά» από μια συνάδελφό του που του έγραφε: «Τι κάνεις πώς είσαι σήμερα; Θέλεις να γίνω η νοσοκόμα σου;».

Σύμφωνα με την ίδια, ο Θανάσης έλλειπε με αναρρωτική από την δουλειά, ενώ είχαν ανταλλάξει σχεδόν 1800 μηνύματα μεταξύ τους μέσα σε ένα δίμηνο.

Οι κακές σχέσεις των δυο συζύγων ήταν γνωστές στην περιοχή, ενώ το τελευταίο διάστημα ο ένας κατηγορούσε τον άλλον για απιστία. Η κατηγορούμενη είχε ισχυριστεί ότι η μόνιμη διαμάχη με το θύμα ήταν ότι εκείνος πίστευε πως η 38χρονη διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Συγκεκριμένα, είχε πει στους αστυνομικούς: "Mου ήρθαν στο μυαλό οι κουβέντες που μου είχε πει ότι, δηλαδή, εάν με έπιανε με γκόμενο, πρώτα θα σκότωνε εμένα και ύστερα τον άλλον. Όλα ήταν στη φαντασία του Θανάση. Με όποιον μίλαγα, νόμιζε ότι τον είχα γκόμενο».

Ένας μάρτυρας που ήταν κοντά στο σπίτι όπου βρέθηκε το θύμα είχε αποκαλύψει ότι άκουσε τη φωνή ενός άνδρα να λέει:

«Θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω» και μια γυναικεία φωνή να κλαίει σπαρακτικά με αναφιλητά. Στη συνέχεια φέρεται να άκουσε αγκομαχητά, έναν πυροβολισμό, μια αντρική κραυγή "ωχ" και έναν δεύτερο πυροβολισμό.

Ο μάρτυρας δεν είχε αναφέρει τίποτα στην αστυνομία επειδή φοβόταν , όμως είχε αποκαλύψει όσα είχε ακούσει στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Αρχικά η σύζυγός του εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, και ζητούσε να βρουν τους δολοφόνους του συζύγου της.

Τελικά, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της και τη συνέλαβαν. Τον Νοέμβριο του 2016 ξεκίνησε η δίκη της που διήρκησε ένα μήνα και 12 συνεδριάσεις. Το Μικτό ορκωτό Δικαστήριο της Τρίπολης έκρινε ένοχη την χήρα και της επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί πάλι στη φυλακή όπου κρατείται μέχρι σήμερα.

Στην πρόταση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών η κατηγορούμενη περιγράφηκε ως «άτομο ψυχρό, εγωπαθές και φιλάργυρο (που) επέδειξε ιδιαίτερη σκληρότητα επιφέροντας το θάνατο του μόλις 42 ετών συζύγου της και πατέρα της μόλις δέκα ετών κόρη τους».

https://youtu.be/TiCL_Mz52w4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...