Καιρός

Συνεχίζεται τη Μεγάλη Δευτέρα ο άστατος καιρός - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει (βίντεο)


Γενικά ήπιος αναμένεται ο καιρός στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας, με εξαίρεση τα δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά της χώρας, όπου θα σημειωθούν λίγες συννεφιές με τοπικές βροχές, βοριάδες στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Παράλληλα, στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι άνεμοι, αρκετά ενισχυμένοι, φτάνοντας από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας και τα 8 μποφόρ τοπικά. Τέλος, η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει.

Πιο αναλυτικά, τη Μεγάλη Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις αρχικά πυκνότερες στα δυτικά, κεντρικά και νότια, με τοπικές βροχές κατά τόπους. Θερμοκρασία έως 22 βαθμούς. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια. Άνεμοι από 4 έως 7 μποφόρ, κατά τόπους.


Στην Αττική, θα σημειωθεί αρχικά ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά που από το απόγευμα θα πυκνώσει και από αργά το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές, στα δυτικά και βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, έως 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με λίγες συννεφιές που από το απόγευμα θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, έως 6 μποφόρ.

Όσον αφορά στον καιρό της υπόλοιπης Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει αρκετά τη Μεγάλη Πέμπτη και θα διατηρηθεί η καλοκαιρία σε γενικές γραμμές έως το Πάσχα, όπου ανήμερα Κυριακή αναμένονται περιορισμένες βροχές, κυρίως στα βόρεια της χώρας. Πιο ακριβή εικόνα για τη μεγάλη ημέρα, θα υπάρξει τη Μεγάλη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...