Αθλητισμός

Συνεχίζει με νίκες ο Παναθηναϊκός: Επικράτησε 2-0 έναντι του Άρη

Μάχεται να κρατηθεί ψηλά και τα καταφέρνει ο Παναθηναϊκός.

Τις μαθηματικές ελπίδες που έχει για την κατάκτηση της 5ης θέσης διατήρησε ο Παναθηναϊκός, μετά τη σημερινή νίκη με 2-0 επί του Άρη, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League. Το γκολ του Χρήστου Δώνη στο 62΄ άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση των Πράσινων, που κλείδωσαν ουσιαστικά το τρίποντο στο 74΄ με το εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Ινσούα. Η αναμέτρηση έγινε στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Στα άλλα ματς του Σαββάτου, ο Πανιώνιος πήρε σημαντική νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη, σφραγίζοντας την παραμονή στην κατηγορία. Το γκολ των Κυανέρυθρων σημείωσε ο Μαξίμοβιτς στο 17΄, ενώ η ομάδα της θεσσαλικής πόλης είχε δοκάρι με τον Γκοΐκοβιτς στο 28΄.

Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής στον «τελικό» της παραμονής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Super League αναπτέρωσε τις ελπίδες του για να παραμείνει στα «μεγάλα σαλόνια». Οι Κρήτες επικράτησαν με 1-0, με το γκολ του Βαζ στο 20ό λεπτό, πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής τους Ηπειρώτες (26 έναντι 25β.) και πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά για τη σωτηρία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...