Κόσμος

Σρι Λάνκα: Στιγμές πριν σκορπίσει τον θάνατο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου (Βίντεο)

Ο Ινσάφ Ιμπραχίμ, ένας από τους βομβιστές που σκόρπισαν τον θάνατο την περασμένη Κυριακή, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, στη Σρι Λάνκα, στέκεται ανάμεσα στα τραπέζια του εστιατορίου Taprobane, στο ξενοδοχείο Cinnamon Grand.

Δίπλα του, δεκάδες πελάτες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν ανυποψίαστοι το πρωινό τους, χωρίς να μπορούν να φανταστούν ότι ο μελαμψός άνδρας που στέκεται κοντά τους, περιμένοντας νευρικά, πρόκειται να δώσει σε λίγες στιγμές τέλος στη ζωή τους.

Στο κλιπ που δημοσιεύει η Daily Mail, από την κάμερα ασφαλείας του εστιατορίου, o 33χρονος Ινσάφ, αδελφός του Ιλχάλ Ιμπραχίμ (του βομβιστή καμικάζι που «χτυπησε» το ξενοδοχείο Shangri-La) εμφανίζεται να έχει ήδη λάβει θέση για την έκρηξη του θανάτου ανάμεσα στα μελλοντικά του θύματα.

Οι αμήχανες κινήσεις του προδίδουν την νευρικότητά του.

Σε λίγες στιγμές πρόκειται να «θυσιαστεί για τον Αλλάχ» παρασέρνοντας μαζί του στον θάνατο, αθώους άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=O1MBBCm5yQA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...