Κόσμος

Πανικός στο Ντένβερ από ένοπλη γυναίκα «ξετρελαμένη με την σφαγή στο Κόλομπαϊν» - Κλειστά τα σχολεία


Σχολεία στην κομητεία Τζέφερσον, όπου βρίσκεται και το Λύκειο Κόλουμπαϊν, καθώς και άλλα σε γειτονικούς τομείς, είναι κλειστά σήμερα καθώς η αστυνομία αναζητεί από την Τρίτη μια οπλισμένη γυναίκα από τη Φλόριντα «ξετρελαμένη» με τη σφαγή στο Κόλουμπαϊν.

Πράκτορες του FBI, αντιπρόσωποι της κομητείας Τζέφερσον και στρατιώτες της Πολιτείας Κολοράντο αναζητούσαν στη διάρκεια της νύχτας την Σολ Πάις, όπως λέγεται η 18χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα. Την αποκάλεσαν «εξαιρετικά επικίνδυνη».

Συμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης δημόσιων σχολείων της περιοχής «σε συνεργασία με άλλες σχολικές περιοχές του Ντένβερ-μετρό, όλα τα Δημόσια Σχολεία του Ντένβερ θα κλείσουν την Τετάρτη 17 Απριλίου λόγω της συνεχιζόμενης ανησυχίας για την ασφάλεια.

Όλες οι εγκαταστάσεις και τα προγράμματα είναι κλειστά για την ημέρα. Δεν θα υπάρξουν απογευματινές δραστηριότητες ή αθλητικοί αγώνες», ανέφερε η Ένωση των Δημόσιων Σχολείων του Ντένβερ στη δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Twitter.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...