Κοινωνία

Παιδιά-Φρανκεστάιν! Όλα στο βωμό της "προόδου" και της αλλαγής φύλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φάρμακα που εμποδίζουν την εφηβεία, μαστεκτομές, χειρουργική επέμβαση του κόλπου και  ψεύτικα πέη - όλα με μηδενική πιθανότητα αντιστροφής - είναι μερικές μόνο από τις ριζικές πειραματικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται σε παιδιά.

Η τρέλα αυτή διαδίδεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και πρέπει να σταματήσει.

Φανταστείτε ότι είστε γονέας ενός αγοριού πέντε ετών που σας ενημερώνει αθώα μια μέρα ότι είναι κορίτσι. Η φυσική αντίδραση θα ήταν να γελάσει κανείς, και όχι να τηλεφωνήσει στην κοντινότερη κλινική μεταβάσεων φύλου.

Δεν γνωρίζετε πώς το μικρό αγόρι σας έφτασε στο σημείο να πιστέψει κάτι τέτοιο. Ενδεχομένως μέσω αυτού που άκουσε σε κάποιο κέντρο ημερήσιας φροντίδας ή ίσως από ένα πρόγραμμα που είδε στην τηλεόραση. Σε κάθε περίπτωση, επιμένει να «αναγνωρίζεται» ως γυναίκα.

Τελικά, ενδεχομένως με την ενθάρρυνση του τοπικού σχολείου σας, επισκέπτεστε έναν γιατρό. Ελπίζετε ότι αυτός ο ιατρικός επαγγελματίας θα μπορεί να παράσχει σε εσάς και στο παιδί σας κάποια υγιή συμβουλευτική για να ξεκαθαρίσετε τη σύγχυση του. Ετοιμάστε να απογοητευτείτε!!

Ο γιατρός σας θα υποχρεωθεί, σύμφωνα με την κρατική και ιατρική οδηγία, να ακολουθήσει τις επαγγελματικές οδηγίες γνωστές ως «θετική φροντίδα». Ακούγεται ωραίο και ακίνδυνο, έτσι δεν είναι;

Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα ως τίποτα λιγότερο από διαβολικό!!!

Οι Ιατρικές βλάβες των ορμονικών και χειρουργικών επεμβάσεων φύλου για δυσφορικά παιδιά καταγράφονται στο βίντεο που ακολουθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=bnP_WoeNuwA

Μετά από την προσέγγιση της «θετικής φροντίδας», ο γιατρός πρέπει να ακολουθήσει την "οδηγία" του παιδιού, όχι το αντίστροφο, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι η σχέση ιατρού-ασθενούς στη συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα με αυτόν τον τρόπο.

Με άλλα λόγια, αν το παιδί λέει στον γιατρό ότι πιστεύει ότι είναι κορίτσι, ο γιατρός πρέπει να συμμορφωθεί με αυτή την «πραγματικότητα», ανεξάρτητα από το τι λέει η βιολογία του.

Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή της παράνοιας!

Ως γονιός του παιδιού, θα ενθαρρύνεστε να αρχίσετε να αναφέρετε τον γιο σας ως  «κόρη σας» και ακόμη και να του επιτρέψετε να επιλέξει ένα θηλυκό όνομα, καθώς και τα ρούχα που του ταιριάζουν. Οι δάσκαλοι θα ενημερωθούν για να επιτρέψουν στον γιο σας να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα των κοριτσιών  ενώ βρίσκεται στο σχολείο.

Το ζήτημα του κοινωνικού στιγματισμού που συνδέεται με μια τέτοια αλλαγή τρόπου ζωής, συμπληρωμένο με εκφοβισμό, σπάνια μεταφέρεται στην εξίσωση.

Οι θεραπευτές θα συζητούν σπάνια με τους γονείς τις κοινωνικές επιπτώσεις μιας τέτοιας ψυχικής και σωματικής αλλαγής. Πράγματι, πολλοί θα επιμείνουν ότι οι αλλαγές είναι «αναστρέψιμες» αν το παιδί κάποια μέρα αποφασίσει να "αλλάξει".

Η μόδα με την ταχεία γενετική μετάβαση παιδιών είναι μια ιστορία φρίκης που θα γεννήσει παιδιά-Φρανκενστάιν!

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...