Ρωσία

Κλείνουν οι ουρανοί! Έρχεται ο φονικός «Προμηθέας» - Κiller των F-22 και F-35 - Παρελθόν οι S-400


Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας θα αρχίσουν σύντομα να λαμβάνουν αριθμό των νέων συστημάτων αεράμυνας, όπως δήλωσε κορυφαίος αξιωματούχος της πολεμικής αεροπορίας.

Μιλώντας στην επίσημη εφημερίδα των ενόπλων δυνάμεων Krasnaya Zvezda, ο αντιστράτηγος Γιούρι Γκρέχοφ αποκάλυψε ότι η ανάπτυξη των S-500, διαδόχου των συστημάτων αερομάνυνας S-300 και S-400, έχει φτάσει στο τελικό στάδιο, όπως έχουν φτάσει και σειρά συστημάτων ραντάρ.

Αποκάλυψε επίσης ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις σύντομα θα αρχίσουν να λαμβάνουν και τα συστήματα S-350. Οι S-350 είναι επιφορτισμένοι με «την άμυνα διοικητικών-πολιτικών κέντρων, τα πιο σημαντικά σημεία και περιοχές της χώρας, ένοπλες ομάδες, από μαζικές αεροπορικές επιδρομές, συμπεριλαμβανομένων βαλλιστικών πυραύλων» δήλωσε ο Γκρεχόφ, προσθέτοντας ότι το σύστημα έχει ήδη περάσει τα τεστ.

«Κάθε οπλικό σύστημα που ανέφερε είναι μοναδικό με τον δικό του τρόπο και σχεδιασμένο να επιλύσει μεγάλη γκάμα αποστολών για να διασφαλίσει την αξιοπιστία της αεράμυνας της χώρας» δήλωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα τα οπλικά συστήματα αναπτύσσονται από ρωσικά εξαρτήματα και χαρακτηριστικά μέγιστου αυτοματισμού σε όλη τη διάρκεια της συναρμολόγησης με ευκολία στη χρήση και τη συντήρηση.
Τα S-500, τα S-350 και τα νέα ραντάρ έχουν υψηλή κινητικότητα και είναι σε θέση να αναπτυχθούν και να λειτουργήσουν σε μη προετοιμασμένες θέσεις, ανέφερε.

Όταν ρωτήθηκε για το ποσοστό των συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας στον ρωσικό στρατό, ο Γκρεκόφ απάντησε πως εκτιμά ότι θα είναι 70%, προσθέτοντας ότι πολλά τάγματα αεράμυνας θα μεταβούν στους S-400 εντός του έτους. Ωστόσο, το 90% των συστημάτων που χρησιμοποιούνται στην περιοχή της Μόσχας και την αεράμυνα της Κεντρικής Οικονομικής Περιοχής είναι μοντέρνα.

Παρότι οι λεπτομέρειες για τους S-500 παραμένουν απόρρητες, το σύστημα φέρεται να μπορεί να πλήξει στόχους σε απόσταση έως και 600χλμ., ενώ θεωρείται ότι μπορεί να εντοπίσει και ταυτόχρονα να πλήξει έως και 10 βαλλιστικούς στόχους κινούμενο με ταχύτητα έως 7χλμ/δευτερόλεπτο.Για τους λόγους αυτούς τείνει να εξελιχθεί σε φόβο και τρόμο για τα αμερικανικά μαχητικά stealth F-22 και F-35.

Το πανίσχυρο αυτό αντιαεροπορικό σύστημα αναμένεται να αλλάξει άρδην τη φύση του σύγχρονου αεροπορικού πολέμου.

Μετά από όλα αυτά γίνεται κατανοητό γιατί S -400 πηγαίνουν στην Τουρκία.

Η αγορά του ρωσικής κατασκευής αντιπυραυλικού συστήματος S-400 από την Τουρκία, που προκαλεί ένταση στις σχέσεις της Άγκυρας και της Ουάσινγκτον, είναι «κλεισμένη συμφωνία» και δεν μπορεί να ακυρωθεί, επανέλαβε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
https://www.youtube.com/embed/OxsfCakZfT0



https://www.youtube.com/embed/anpTiQMpOcY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...