Κοινωνία

Θρήνος στο Ξυλόκαστρο: Εντοπίστηκαν νεκροί τρεις πεζοπόροι

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πεζοπορία στο Ξυλόκαστρο.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η απόφαση τεσσάρων πεζοπόρων να επιχειρήσουν κατάβαση σε φαράγγι στο Ξυλόκαστρο, καθώς οι τρεις από αυτούς βρέθηκαν νεκροί, ενώ ζωντανός βρέθηκε ο τέταρτος της ομάδας.

Η ομάδα των πεζοπόρων επιχείρησε κατάβαση στο φαράγγι του Αγίου Λουκά, στο Ξυλόκαστρο, το πρωί του Σαββάτου. Ομως, χάθηκαν τα ίχνη τους και από το απόγευμα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, από κλιμάκια της ΕΜΑΚ. Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε νεκρός ο ένας από τους πεζοπόρους.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1119871265488216064

Τραγική κατάληξη είχαν όμως οι έρευνες και για δύο ακόμη μέλη της ομάδας των πεζοπόρων. Λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Κυριακής, εντοπίστηκαν νεκροί ένας άνδρας και μία γυναίκα, σε δύσβατο σημείο στο φαράγγι στο Ξυλόκαστρο. Στο ίδιο σημείο βρέθηκε ο τέταρτος της ομάδας, έχοντας τις αισθήσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον εκπαιδευτή των πεζοπόρων.

Οι αναρτήσεις της πυροσβεστικής 

Το θρίλερ για τον εντοπισμό των τεσσάρων πεζοπόρων ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου. Η ομάδα έκανε κατάβαση στο φαράγγι στο Ξυλόκαστρο από νωρίς το πρωί και αναμενόταν να βρίσκονται στο τέρμα της καθόδου το μεσημέρι. Ομως, η σύζυγος του ενός, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και ειδοποίησε την πυροσβεστική.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ