Εσωτερική Ασφάλεια

Θεόδωρος Παναγόπουλος για «μαφία φυλακών»: Μένω άναυδος, πέφτω από τα σύννεφα, δεν έχω καμία σχέση!

Ενταλμα σύλληψης για την υπόθεση «μαφίας των φυλάκων» έχει εκδοθεί, πέρα από τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και για τον έταιρο συνήγορο του Γιώργου Αντωνόπουλου, Θεόδωρο Παναγόπουλο.

Ο γνωστός δικηγόρος βρισκόταν εχθές, που έγινε η σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, εκτός Αθηνών σε ένα δικαστήριο και επιστρέφει, ενώ έχει επικοινωνήσει με την αστυνομία.

«Εάν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, που έχει διαρρεύσει, το πρωί θα εμφανιστώ μόνος μου στον ανακριτή να δω περί τίνος πρόκειται», είπε ο κ. Παναγόπουλος το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

«Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι μένω άναυδος, αυτό έχω πω, τίποτα παραπάνω», πρόσθεσε ο Θεόδωρος Παναγόπουλος που κατηγορείται για τη μαφία των φυλακών.

«Δεν είχα καμία σχέση με την υπόθεση αυτή, ούτε με την υπόθεση της Energa ούτε με την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας από το 2014 έως τα μέσα του 2017, απολύτως καμία σχέση», τόνισε.

Ερωτηθείς για το εάν ζητήθηκαν χρήματα από τον Αριστείδη Φλώρο, απάντησε: «Ενώπιον μου ποτέ, άλλωστε εγώ δεν είχα ποτέ κάποια προσωπική επαφή ή επικοινωνία με τον αείμνηστο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο ούτε τηλεφωνική, ούτε προσωπική. Δεν είχα πάει ποτέ στο γραφείο του, δεν είχε έρθει ποτέ στο δικό μου, δεν είχαμε ανταλλάξει mail, δεν είχαμε ανταλλάξει sms, ποτέ το δηλώνω κατηγορηματικά. Μου φαίνεται αδιανόητο, ειλικρινά πέφτω από τα σύννεφα. Είμαι και εκτός Αθηνών, είχα δικαστήριο εκτός Αθηνών, θα φροντίσω να αναχωρήσω εκτάκτως για να επιστρέψω στην Αθήνα και να παρουσιαστώ να δω τι συμβαίνει», τόνισε και μεταξύ άλλων και είπε ότι έχει τη στήριξη του δικηγορικού κόσμου. «Επαφίεμαι πλέον στον Θεό, πουθενά αλλού».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...