Αρχείο

Άνδρας κρατάει όμηρο τον πατέρα του στη Νέα Σμύρνη και απειλεί να τον σφάξει

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας απο τις 17.30 το απόγευμα της Τετάρτης, στην οδό Σοφούλη, 30 στη Νέα Σμύρνη.

ΣΣύμφωνα με πληροφορίες, ένας 35χρονος άνδρας φέρεται να κρατάει όμηρο τον πατέρα του, με την απειλή μαχαιριού. Στην περιοχή βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν επικοινωνία με το νεαρό άνδρα και προσπαθούν να τον πείσουν να αφήσει ελεύθερο τον πατέρα του και να παραδοθεί.

Λίγο μετά τις 20:30, παρατηρήθηκε αυξημένη κινητικότητα από τις δυνάμεις της Αστυνομίας οι οποίες σχεδιάζουν ακόμα και έφοδο στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου, όπου εκτυλίσσεται η ομηρία.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά άλλες πηγές ενημέρωσης πρόκειται για τοξικομανή. Σημειώνεται επίσης, ότι ο δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιο περιστατικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...