Ελληνοτουρκικά

Δεν παρενοχλήθηκε το ελικόπτερο του αρχηγού ΓΕΣ λένε οι Τούρκοι

Αρνούνται την παρενόχληση του ελικοπτέρου του Έλληνα αρχηγού ΓΕΣ, Γιώργου Καμπά, τουρκικές πηγές ασφαλείας, όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια του OPEN TV στην Τουρκία Μαρία Ζαχαράκη.

Με ανακοίνωσή τους προς τα τουρκικά ΜΜΕ αργά απόψε, οι τουρκικές πηγές επισημαίνουν ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι ισχυρισμοί που είδαν το φως της δημοσιότητας στον ξένο τύπο.

«Ξένα μέσα ενημέρωσης προέβαλαν τον ισχυρισμό ότι το ελικόπτερο του Έλληνα αρχηγού ΓΕΣ, κατά τη διάρκεια της μετάβασής του στο Καστελόριζο, παρενοχλήθηκε από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τουρκικές πηγές ασφαλείας, οι εν λόγω ισχυρισμοί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και τα τουρκικά αεροσκάφη δεν προσέγγισαν κατά τρόπο επικίνδυνο το ελικόπτερο του Έλληνα αρχηγού.

«Τα τουρκικά μαχητικά εκτελούσαν την τακτική αποστολή τους στο Αιγαίο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...