Πολιτική

Απαγορεύουν το «Μακεδονία Ξακουστή»! - Η Τροχαία «έγραψε» αυτοκίνητο που έπαιζε το σύνθημα - Απίστευτες καταστάσεις

Συνέβη και αυτό κατά την χθεσινή συγκέντρωση κατοίκων στην Πτολεμαΐδα, όπου αποδοκιμάστηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η Τροχαία έκοψε κλήση στο αυτοκίνητο που έπαιζε το «Μακεδονία Ξακουστή»!

Σύμφωνα με ανάρτηση της ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» στο facebook όπου φαίνεται η κλήση από την Τροχαία, το γεγονός συνέβη χθες αργά το βράδυ (η ημερομηνία που αναγράφεται είναι η σημερινή, 18/4/2019), ενώ ως αιτιολογία αναφέρεται ότι «είχε θέσει σε λειτουργία το ηχητικό σύστημα του οχήματος με τρόπο ώστε να παρενοχλεί» και το γεγονός ότι το αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει σε απόσταση μικρότερη των είκοσι μέτρων από φανάρι.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...