Εσωτερική Ασφάλεια

Χωρίς προηγούμενο είναι τα μέτρα ασφαλείας στην Κόρινθο για την μεταγωγή του 35χρονου που σκότωσε 52χρονο Ρομά -Άδειασε η πόλη (βίντεο)


Γύρω και έξω από το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου η αστυνομία έχει λάβει έκτακτα μέτρα καθώς ο κίνδυνος να σημειωθούν σοβαρά επεισόδια και η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο είναι ορατός.

Άλλωστε όταν έγινε αρχικά η μεταγωγή του στις 26/03/2109 έγιναν άγρια επεισόδια με τραυματισμούς. Η κατάσταση είναι έκρυθμη στην περιοχή εδώ και μέρες με τους συγγενείς του νεκρού να ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να είναι εξαγριωμένοι με τον δράστη.

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου, μετά την απόφαση του Δήμου Κορινθίων.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, η απόφαση αυτή πάρθηκε για λόγους ασφαλείας των μαθητών ενόψει της απολογίας του 35χρονου δράστη στον Σολομό, ο οποίος θα οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου προκειμένου να απολογηθεί.

Δείτε εικόνες από το κέντρο της Κορίνθου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...