Εσωτερική Ασφάλεια

Τροχαία: Ρεκόρ παραβιάσεων σε μία εβδομάδα με 748 σοβαρές παραβάσεις!

Η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιώντας ελέγχους σε 2.222 οχήματα από την εβδομάδα 25 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου σε όλη την χώρα. Τα αποτελέσματα; 748 σοβαρές παραβάσεις. Πρωτιά είχε η Αττική με 147 παραβιάσεις.

Σύμφωνα με την τροχαία, προτεραιότητα σε αυτές που αφορούν παρεμπόδιση ραμπών διάβασης και στη στάθμευση σε θέσεις για Άτομα με Αναπηρία.

Ειδικότερα, στους ελέγχους που διενεργήθηκαν από 536 συνεργεία της Τροχαίας, τα οποία συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, διαπιστώθηκε ότι οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (147), της Θεσσαλονίκης (98), του Ηρακλείου (45), των Χανίων (42), των Ιωαννίνων (27) και της Αχαΐας (25).

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Τροχαίας, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων, καθώς και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...