Κοινωνία

Σχολικό πρόγραμμα που προωθεί τον τρόπο ζωής των ομοφυλόφιλων σε παιδιά 4 ετών κόβεται μετά από διαμαρτυρίες μουσουλμάνων γονέων

Σχολικό πρόγραμμα στην Βρετανία που προωθεί τον τρόπο ζωής των ομοφυλόφιλων σε παιδιά 4 ετών κόβεται μετά από διαμαρτυρίες μουσουλμάνων γονέων.
Συγκεκριμένα δημοτικό σχολείο που διδάσκει παιδιά μόλις 4 ετών σχετικά με τον τρόπο ζωής των ΛΟΑΤ έχει σταματήσει τα σχετικά μαθήματα αφού εκατοντάδες παιδιά κρατήθηκαν σπίτι τους από τους γονείς τους για να διαμαρτυρηθούν για αυτό που χαρακτήρισαν ως «επιθετική» προώθηση της ομοφυλοφιλίας.

Ο Guardian αναφέρει ότι το κοινοτικό σχολείο του Parkfield στο Saltley του Μπέρμιγχαμ,  διοργάνωσε ένα πρόγραμμα που απευθυνόταν σε παιδιά ηλικίας 4-11 ετών με τίτλο «Όχι ξένοι», που δίδασκε ότι οι οικογένειες φαίνονται διαφορετικές, προσπαθώντας να διδάξουν στους νέους μαθητές την ομοφυλοφιλία. Στο πρόγραμμα, οι μαθητές διαβάζουν βιβλία - ιστορίες σχετικά με τις σχέσεις και τους γάμους του ίδιου φύλου.

Ωστόσο, μετά από την απομάκρυνση 600 παιδιών από τα μαθήματα στο σχολείο, όπου η πλειονότητα των μαθητών τους ακολουθούν το Ισλάμ, το σχολείο ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αναστείλει το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε από τον βοηθό διευθυντή Andrew Moffat, ο οποίος δήλωσε ότι το σχέδιο «ανεκτικότητας» ήταν απαραίτητο για την «προετοιμασία των παιδιών για τη σύγχρονη Βρετανία».

Ο Moffat, ο οποίος είναι και ο ίδιος ομοφυλόφιλος, έχει βραβευτεί για το έργο του στην ισότιμη εκπαίδευση και είναι επίσης υποψήφιος για ένα σημαντικό διεθνές βραβείο διδασκαλίας , σύμφωνα με τον  Guardian.

Αποχώρησε από μια προηγούμενη θέση διδασκαλίας σε άλλο σχολείο, αφότου οι Χριστιανοί γονείς διαμαρτυρήθηκαν για το αναλυτικό πρόγραμμα του περί ομοφυλοφίλων, αναφέρει ης Daily Mail.

Μήπως θυμάται κανείς πριν από δύο χρόνια τι είχε γίνει στην χώρα μας με την περιβόητη εβδομάδα των "έμφυλων ταυτοτήτων";;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης