Κόσμος

Στο Κερτς η ρωσική εθνοφρουρά για να προστατέψει τη γέφυρα της Κριμαίας (βίντεο)


Η Εθνική Φρουρά της Ρωσίας (Rosgvardia) δημιούργησε μια ειδική μονάδα στο Κερτς για να αποτρέψει τις απειλές κατά της Γέφυρας της Κριμαίας, δήλωσε ο επικεφαλής της Rosgvardia Βίκτορ Ζολότοφ στο Sputnik.

Στόχος η αποτροπή των απειλών κατά της Γέφυρας της Κριμαίας.

Για το λόγο αυτό, η Εθνική Φρουρά της Ρωσίας (Rosgvardia) δημιούργησε μια ειδική μονάδα στο Κερτς, όπως επισήμανε, ο επικεφαλής της Rosgvardia Βίκτορ Ζολότοφ στο Sputnik.

«Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της στρατηγικά σημαντικής Γέφυρας της Κριμαίας, που συνδέει τη χερσόνησο με την περιοχή Κράι Κρασνοντάρ, έχει δημιουργηθεί μια ειδική μονάδα στο Κερτς», δήλωσε ο Ζολότοφ.
https://www.youtube.com/embed/sWJBcJTEuJU

Η Εθνική Φρουρά της Ρωσικής Ομοσπονδίας ή η Ρόσγκβαρδία είναι η εσωτερική στρατιωτική δύναμη της ρωσικής κυβέρνησης, η οποία αποτελείται από μια ανεξάρτητη υπηρεσία που αναφέρει απευθείας την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας ή της Ρωσικής Ομοσπονδίας τον Ρώσο Πρόεδρο υπό τις εξουσίες του ως ανώτατου διοικητή και πρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας.
https://www.youtube.com/embed/-m63IgJ8x98

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ομοσπονδιακό εκτελεστικό όργανο ιδρύθηκε το 2016 με νόμο από τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Αποστολή της είναι η διασφάλιση των συνόρων, η ανάληψη του ελέγχου των όπλων, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, το οργανωμένο έγκλημα, η προστασία της δημόσιας τάξης.

Αριθμεί κατά προσέγγιση, 340.000 υπαλλήλους σε 84 μονάδες σε ολόκληρη τη Ρωσία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...