Κόσμος

Σε μαζική παραγωγή ο ρωσοινδικός υπερηχητικός πύραυλος BrahMos (βίντεο)


Η μαζική παραγωγή του ρωσοινδικού πυραύλου BrahMos, ξεκίνησε τον Μάρτιο, δήλωσε στο Sputnik την Τετάρτη ο Αλεξάντερ Μαξίσεφ, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας BrahMos Aerospace.

Η αρμόδια κοινοπραξία έχει τονίσει στο παρελθόν ότι έχει τη δυνατότητα να ενσωματώσει τους πυραύλους BrahMos σε οποιοδήποτε είδος αεροσκάφους.

«Οι τελευταίες δοκιμές ολοκληρώθηκαν τον Νοέμβριο του 2018. Ήταν επιτυχείς και στη συνέχεια υπήρξαν πρόσθετες απαιτήσεις από τον πελάτη που σχετίζονται με τις τακτικές εφαρμογής, οι οποίες επίσης επιβεβαιώθηκαν από δύο ακόμη δοκιμές. Τον Μάρτιο ξεκίνησε η μαζική παραγωγή» δήλωσε ο αξιωματούχος.
https://www.youtube.com/embed/yShtxyZIoQE

Ο BrahMos είναι ένας πύραυλος μέσου βεληνεκούς που μπορεί να εκτοξευθεί από υποβρύχιο, πλοίο, αεροσκάφος ή από το έδαφος. Πρόκειται για έναν από τους ταχύτερους πυραύλους στον κόσμο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...