Κοινωνία

Πειραιάς: 60χρονος ανάγκαζε 52χρονη να αυνανίζεται στο χώρο εργασίας της απειλώντας την ότι θα την σκοτώσει

Πως τον παγίδευσαν οι αστυνομικοί

Οργή προκαλεί η είδηση ότι μία 52χρονη γυναίκα που εργαζόταν στον δήμο Πειραιά, αναγκαζόταν να γδύνεται στο χώρο εργασία της από το 2014, προκειμένου να αυνανίζεται ένας 60χρονος συνάδελφός της και να την καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο. Συχνά ο ίδιος την χτυπούσε, ενώ την απειλούσε πως αν δεν ενέδιδε, θα τη σκότωνε.

Μάλιστα, ο 60χρονος στις 2 Ιουνίου του 2016, είχε μεταβεί στο χώρο εργασίας της άτυχης γυναίκας και τη γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί κάταγμα στην γνάθο, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ρήξη τυμπάνου.

Όπως αναφέρει το newspost.gr, η 52χρονη μη αντέχοντας άλλο τον εξευτελισμό, μετέβη στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Πειραιά στις 21 Φεβρουαρίου και κατήγγειλε το γεγονός στους αστυνομικούς, καταγγέλοντας ότι ο 60χρονος, απαιτούσε εκβιαστικά χρήματα προκειμένου να βγάλει τη σύνταξη του, σε διαφορετική περίπτωση, «θα κινδύνευε η σωματική της ακεραιότητα».

Το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου και μετά από ασφυκτικές πιέσεις που ασκούσε στη γυναίκα, οι άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πειραιά, της έδωσαν 400 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Στην συνέχεια, ακολούθησε συνάντηση της γυναίκας με τον 60χρονο άνδρα στις 11:30 το πρωί της ίδιας ημέρας με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν μόλις εκείνος πήρε τα χρήματα, καθώς βρίσκονταν ακροβολισμένοι στη γύρω περιοχή για να μην επιχειρήσει να ξεφύγει.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στο σπίτι του επί της οδού Παλαμά στη Νίκαια, οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερις συσκευασίες με αμμωνυοδυναμίτιδα, βάρους 4 κιλών, ένα μέτρο ακαριαίο, διάφορα άλλα υλικά κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών και ένα σπρέι πιπεριού.

Μάλιστα, στο σπίτι μετέβη κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που παρέλαβαν τα στοιχεία. Ο χώρος φωτογραφήθηκε ενώ αστυνομικοί πήραν βιολογικό υλικό από το χώρο για περαιτέρω έρευνα.

Ο 60χρονος, κατηγορείται για κατοχή εκρηκτικών υλών, βαριά σωματική βλάβη, απειλή, βιασμό κατ΄εξακολούθηση, εξύβριση και εκβίαση, ενώ η έρευνα εις βάρος του συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...