Κόσμος

Ο γνωστός αθλητής των MMA Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ποδοπατά κινητό θαυμαστή του (βίντεο)

Το ταμπεραμέντο και η οξυθυμία του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είναι γνωστές. Γι΄αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όταν βρίσκεσαι δίπλα του. Να είσαι σίγουρος ότι είναι στις καλές του. Γιατί αν δεν είσαι, είναι πιθανό να πάθεις ότι κι ένας Βρετανός που έτυχε να κρατάει το κινητό του για να τον βγάλει φωτογραφία.

Ο ΜακΓκρέγκορ βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Μαϊάμι και στο ξενοδοχείο Fontainebleau έγινε ένα περιστατικό που του κόστισε περίπου 13 χιλιάδες δολάρια.

Ο Ιρλανδός αθλητής των MMA προχωρούσε στο λόμπι μαζί με τη συνοδεία του και τότε του φώναξε ένας θαυμαστής. Ο Βρετανός Άχμεντ Αμπντιράκ θέλησε να βγάλει μια φωτογραφία με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Όταν τον πλησίασε, πίστεψε, αφελώς όπως αποδείχτηκε, ότι θα γίνει το θέλημα του.

Ο Κόνορ δεν είχε μάλλον τα κέφια του και ξέσπασε. Όπως αναφέρει ο Αμπντιράκ στο TMZ, ο ΜακΓκρέγκορ άπλωσε το χέρι του υποτίθεται για να έχουν μια χειραψία. Όταν ο Αμπντιράκ ανταποκρίθηκε, ο Κόνορ του πήρε το κινητό, το πέταξε στο πάτωμα και το πάτησε με οργή. Για κακή του τύχη ένας άλλος πίσω του βιντεοσκόπησε το όλο σκηνικό και το ζήτημα πήρε μεγάλη έκταση.

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα με δύο κατηγορίες. Εκεί πλήρωσε 12.500 δολάρια για την εγγύηση κι αποχώρησε.

https://youtu.be/HCJ4tZDWWng

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...