Εσωτερική Ασφάλεια

Ντου Ρουβίκωνα σε εισπρακτική εταιρεία στον Άγιο Δημήτριο

Νέα παρέμβαση της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο σε εισπρακτική εταιρεία στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εισβολή από περίπου 30 άτομα έγινε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 270 στις 15:30 όπου είναι τα γραφεία της εταιρείας Eos Matrix, όπου πέταξαν τρικάκια με συνθήματα και αποχώρησαν.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας αφού ανέβηκαν στον όροφο που βρίσκονται τα γραφεία της ιδιωτικής εταιρείας πέταξαν τρικάκια και μετά από λίγο αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα ανέβασαν κείμενο στο indymedia, με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη για την ενέργεια και επισημαίνουν ότι οι εισπρακτικές εταιρείες «επιτελούν ρόλο μαφίας και πουλάνε μπραβιλίκι», παραβιάζουν όλους τους νομικούς περιορισμούς και τρομοκρατούν τους πολίτες. Ζητάει, επίσης, την άμεση κατάργηση αυτών των εταιρειών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...