Κοινωνία

Μετά τον σάλο «παγώνει» το πρόστιμο των 200 ευρώ στην 90χρονη

Τελικώς, όπως έγινε γνωστό, δεν θα πληρώσει τελικά το διοικητικό πρόστιμο των 200 ευρώ η 90χρονη Σουζάνα Ηλιάδου , καθώς σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, βρέθηκε από την αστυνομία φόρμουλα, που «παγώνει» επ’ αόριστον την υποχρέωση της ηλικιωμένης γυναίκας να καταβάλει το συγκεκριμένο πρόστιμο που της επιβλήθηκε.

Η περιπέτεια της 90χρονης ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτης, οπότε και συνελήφθη επειδή πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια.

Η κ. Ηλιάδου, η οποία ζει με τον εξίσου 90χρονο συνομήλικο σύζυγό της, εμφανιζόταν κάποιες φορές σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων, όπου γίνεται η λαϊκή αγορά και πουλούσε τα τερλίκια (μάλλινα παπουτσάκια) που πλέκει η ίδια.

Όπως ανέφερε η η κόρη της, ένα περιπολικό με τρεις άνδρες, την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα τής περιοχής των Αμπελοκήπων, ύστερα από κλήση άλλων, πιθανώς πωλητών της λαϊκής, που την κατήγγειλαν ότι δεν είχε άδεια.

Αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία.

Ο Γολγοθάς της τελείωσε τα μεσάνυχτα, με τους συγγενείς της να καταγγέλλουν ότι έμεινε νηστική για πάνω από 12 ώρες κι από το πρωί της είχαν δώσει μόνο ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η ίδια.

Οι αστυνομικοί μάλιστα, όπως καταγγέλλει η κόρη της, σε κάποιες στιγμές δεν ήταν καν ευγενικοί με την 90χρονη.

https://youtu.be/D2DJNrOC14g

Τα τερλίκια, είναι τα μάλλινα παπουτσάκια για το σπίτι που πλέκουν οι παλιές Πόντιες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...