Κόσμος

Καθηγητής κρατούσε το παιδί φοιτητή του την ώρα του μαθήματος (εικόνα)


Η εικόνα του καθηγητή Νέιθαν Αλεξάντερ που κρατάει στην αγκαλιά του καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος του, το μωρό ενός μαθητή του έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral.

Ένας φοιτητής είχε φέρει στο μάθημα το παιδί του και ο καθηγητής το πήρε στην αγκαλιά του καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμες καρέκλες στην αίθουσα. Ο μαθηματικός του κολεγίου στην Ατλάντα έμεινε έκπληκτος όταν είδε το σπουδαστή του να μπαίνει στην αίθουσα μαζί με το παιδί του. Ο τελευταίος δεν είχε ούτε τα απαιτούμενα χρήματα για baby shitting αλλά ούτε και κάποιο συγγενή να αφήσει το παιδί του, καθώς η γυναίκα του εργαζόταν την ώρα των μαθημάτων.

Αμέσως τόσο ο φοιτητής - πατέρας όσο και οι συμφοιτητές του άρχισαν να αναζητούν παιδικό κάθισμα. Μέχρι όμως να βρεθεί το κάθισμα, ο καθηγητής έκανε την babyshitter. Mάλιστα όταν ο μαθητής του είπε να κρατήσει εκείνος το παιδί, ο μαθηματικός του είπε πως «είναι καλύτερα έτσι, θα κρατήσεις καλύτερες σημειώσεις...»

Η ανάρτηση έγινε viral καθώς χιλιάδες χρήστες επιδοκίμασαν τη στάση του καθηγητή.

https://twitter.com/Original_Vaughn/status/1101518388034191363?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...