Εκκλησία

Εμπαιγμός της Ιεραρχίας!

Καίτοι ουδέποτε η Ιεραρχία απεφάσισε δια τα νέα συγκρητιστικά θρησκευτικά, ο κ. Γαβρόγλου εδήλωσεν ότι «ολοκληρώθηκε ο διάλογος»!

Ενώ η μεγίστη μερίς των Μητροπολιτών διαφωνούν και μεσουρανούν ακόμη αι καταγγελίαι του Σεβ. Μεσογαίας δια πλήθος παρατυπιών σχετικώς με την αξιολόγησιν του μαθήματος, ο Υπουργός κωφεύει.

Ο Αρχιεπίσκοπος οφείλει να συγκαλέση την Ιεραρχίαν όχι προς ενημέρωσιν, αλλά δια αποφάσεις με λόγον και ψήφον! Ως κατέστη γνωστόν από την εφημερίδα «Έθνος» της 26ης Φεβρουαρίου 2019:

«Για το μάθημα των Θρησκευτικών δήλωσε ότι «τα νέα βιβλία χρειάζονται χρόνο έως ότου ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία, καθώς η συγγραφή ενός νέου βιβλίου απαιτεί περίπου 1,5 χρόνο» και υπογράμμισε ότι «βρισκόμαστε στη διαδικασία προκήρυξης για τη συγγραφή του βιβλίου των Θρησκευτικών. Με την Εκκλησία έχει ολοκληρωθεί ο διάλογος».

Ορθόδοξος Τύπος

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...