Υγεία

Δυσλεξία: Πρωτοποριακή μέθοδος διάγνωσης με ελληνική σφραγίδα (BINTEO)


Δυσλεξία και η πρωτοποριακή επιστημονική μέθοδος εντοπισμού της, με την μέθοδο του ολοκληρωμένου συστήματος «Radar» από μια ομάδα ερευνητών και επιστημόνων του Ηρακλείου, που έχει τεθεί κάτω από το μικροσκόπιο ελέγχου από το κορυφαίο Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ το Χάρβαρντ.

Ο επικεφαλής της ομάδας « Radar», Γιάννης Ασλανίδης, Καθηγητής Παν/μίου Cornell Νέας Υόρκης- Πρόεδρος Ελληνικού Κολεγίου Οφθαλμολογίας - Επιστημονικός Δ/ντής Emmetropia και ένας από τους 4 κορυφαίους καθηγητές Νευρολογίας στο κόσμο, ο Στέλιος Σμυρνάκης, Associate Professor of Neurology-Brigham and Women's Hospital -Harvard Medical School, αναλύουν τα νέα δεδομένα.

Μια συζήτηση που ενδιαφέρει όλες τις οικογένειες με προεκτάσεις σε όλο το φάσμα του ανθρώπινου εγκεφάλου, από ένα απλό εγκεφαλικό, στην τεχνητή νοημοσύνη και από τα προβλήματα ανάγνωσης, μέχρι τις νευροεκφυλιστικές ασθένειες που τείνουν να γίνουν η μάστιγα του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...