Κοινωνία

Δικηγόρος μοντέλου με κοκαΐνη: «Θα ήταν έκπληξη να αθωωθεί η Ειρήνη - Κάποιοι φοβούνται κατάθεσή της σε ελληνικό δικαστήριο» (βίντεο)

Αρχίζει στο Χονγκ Κονγκ το δικαστήριο του 21χρονου, πλέον, μοντέλου που συνελήφθη πριν από δύο χρόνια σε αεροδρόμιο της Κίνας, ενώ μετέφερε στη βαλίτσα του 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Μιλώντας στον δικηγόρο της πριν από καιρό, είχε υποστηρίξει ξανά πως είναι αθώα και πως τα ναρκωτικά τα έβαλε στις αποσκευές της ο φίλος της, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, ενώ συμπλήρωσε πως αυτό που περνά είναι ένας γολγοθάς, ο οποίος και εύχεται να τελειώσει με τη δίκη της.

Ο συνήγορος της 21χρονης, Σάκης Κεχαγιόγλου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ όπου ανέφερε ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερα δύσκολη δίκη, καθώς οι νόμοι της Κίνας για τις περιπτώσεις κατοχής ναρκωτικών είναι πολύ αυστηροί. Μάλιστα, όπως είπε, στο Χονγκ Κονγκ προβλέπονται 24-27 χρόνια κάθειρξης για τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Θέλοντας να καταδείξει τη μεγάλη δυσκολία της υπόθεσης, ο κ. Κεχαγιόγλου σημείωσε πως «ενδεχόμενη αθώωσή της θα είναι έκπληξη».

Ο δικηγόρος της κοπέλας σχολίασε και τις φωτογραφίες που έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, στις οποίες απεικονίζεται η κατηγορουμένη στην Αιθιοπία όπου και εικάζεται ότι προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά, πριν να βρεθεί στην Κίνα. «Δημιουργεί την υποψία ότι έχει κάτι να κρύψει το γεγονός ότι αυτός που ανέβασε τις φωτογραφίες στο προφίλ του, μετά από λίγο διέγραψε το προφίλ του. Δεύτερον, ότι διαρρέει αυτές τις, κατά την άποψή του, ενοχοποιητικές φωτογραφίες για την Ειρήνη σημαίνει ότι θέλει να συμβάλει στην καταδίκη της. Άρα, αυτός ο οποίος είχε τις φωτογραφίες στα χέρια του και τις ανέβασε τρεις ημέρες πριν από το δικαστήριο, φοβάται την ενδεχόμενη αθώωση της Ειρήνης, την επιστροφή της στην Ελλάδα και την κατάθεσή της ενώπιον των δικαστικών αρχών», ανέφερε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/4gsu1e5SYKc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...