Κόσμος

Γιγάντια βιομηχανία προπαγάνδας έχουν στήσει οι Τούρκοι - Δεύτεροι στον κόσμο σε εξαγωγές τηλεοπτικών σειρών!

Η Τουρκία βρίσκεται στην δεύτερη σειρά στις εξαγωγές τηλεοπτικών σειρών πίσω από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, είπε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι.

«Η Τουρκία έχει φτάσει σε μεγάλα ποσά στις εξαγωγές σειρών. Επίσης διαθέτει προϋπολογισμό που ανέρχεται στα 350 εκατομμύρια δολάρια», σημείωσε ο υπουργός από την Μέρσιν.

Ο Μεχμέτ Νουρί Ερσόι δήλωσε ότι εργάζονται για την κατάλληλη αύξηση των εξαγωγών τηλεοπτικών σειρών και πως θέλουν οι τουρκικές σειρές να προβληθούν σωστά στις χώρες που προβάλλονται.

Ο υπουργός ανέφερε επίσης ότι έχουν υλοποιήσει την πλατφόρμα «Filming Turkey» και πρόσθεσε τα εξής:

«Μέσω την πλατφόρμας αυτής θα προβληθούν πολλά πράγματα όπως το που βρίσκονται τα φυσικά πλατό στην Τουρκία, που μπορούν να γυριστούν ταινίες, από ποιους παραγωγούς μπορείτε να επωφεληθείτε κατά τα γυρίσματα μιας ταινίας, ποιες είναι οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες και ποια θα είναι τα έσοδα».

http://www.trt.net.tr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...