Κόσμος

Βίντεο: Ρωσική φρεγάτα συναντάται με Αμερικανικό αντιτορπιλικό!

Βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα τουρκικός ιστότοπος, στο οποίο φαίνεται το αμερικανικό αντιτορπιλικό «Donald Cook» να περνά κοντά από τη ρωσική φρεγάτα «Στρατηγός Έσσεν» κατά την έξοδό του από τη Μαύρη Θάλασσα.

Η τουρκική έκδοση του ιστότοπου Aydinlik δημοσίευσε βίντεο με τη στιγμή της «συνάντησης» του αμερικανικού αντιτορπιλικού «Donald Cook» και της ρωσικής φρεγάτας «Στρατηγός Έσσεν» στην περιοχή του στενού του Βοσπόρου.

https://youtu.be/xjV2oeCeUWU

Το αντιτορπιλικό «Donald Cook» βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα από τις 19 Φεβρουαρίου. Ο σκοπός για τον οποίο βρέθηκε εκεί, όπως ανακοινώθηκε, ήταν «επιχειρήσεις ασφάλειας» στην περιοχή.

Σύμφωνα με πηγές του ουκρανικού ιστότοπου page.ua, το αμερικανικό πολεμικό πλοίο επισκέφθηκε την περιοχή ώστε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο να επικαλεστεί «αμερικανική υποστήριξη στη θάλασσα».

Στις 28 Φεβρουαρίου, το αντιτορπιλικό έφυγε από τη Μαύρη Θάλασσα, περνώντας κοντά από μια ρωσική φρεγάτα. Όπως έγινε γνωστό και τα δύο πλοία κατευθύνονταν στη Μεσόγειο.

Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη του αμερικανικού αντιτορπιλικού στη Μαύρη Θάλασσα φέτος.

Τον Ιανουάριο, πέρασε πέντε ημέρες στο λιμάνι του Μπατούμι και στα ανοικτά των ακτών της Γεωργίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...