Κόσμος

Βίντεο που σοκάρει: Ο ελιγμός του οδηγού έσωσε την ζωή του παιδιού!

Ιδιαίτερα σε τέτοιες καιρικές συνθήκες, όσοι οδηγούν, αλλά και οι πεζοί, πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στον δρόμο. Ευτυχώς το παιδάκι αυτό ήταν τυχερό και ο ελιγμός που έκανε ο οδηγός ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για να μην χάσει τη ζωή του!

Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του ίντερνετ τις τελευταίες ώρες, πραγματικά συγκλονίζει. Ένα παιδί σε πολυσύχναστο δρόμο στην πόλη Κουρτσαλόι της Ρωσίας είχε Άγιο, καθώς σκόνταψε τη στιγμή που προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το παιδί προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο, νόμιζε πως προλάβαινε να περάσει απέναντι, αλλά δεν πρόσεξε ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα από τα δεξιά του.

https://youtu.be/ryQ1EX7LhJk

Αν και το αγόρι είδε το αυτοκίνητο στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, φαίνεται πως δεν μπορούσε να αντιδράσει. Για καλή του τύχη όμως, ο οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε το τιμόνι την τελευταία στιγμή.

Όπως έχει καταγραφεί στο βίντεο ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε για να δει αν το παιδί είναι καλά! Ενδιαφέρον για το παιδί έδειξαν διερχόμενοι οδηγοί που παρακολούθησαν το τρομακτικό περιστατικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...