Εσωτερική Ασφάλεια

Απατεώνες παρκαδόροι μπορούν να σας κλέψουν το αυτοκίνητο χωρίς να το καταλάβετε! - Δείτε πως (βίντεο)

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ - Πως αντιγράφουν το κλειδί του αυτοκινήτου ή ακόμα και το τηλεκοντρόλ του γκαράζ σας

Σε έξαρση βρίσκεται η κλοπή αυτοκινήτων, ακόμα και μέσα από πάρκινγκ, αφού ένα νέο είδος απάτης ανθεί εις βάρος των ανυποψίαστων πολιτών.

Σίγουρα θα έχετε δει, ή θα έχετε παρκάρει κιόλας, σε υπαίθριους μη οργανωμένους χώρους πάρκινγκ. Παραδίνετε το κλειδί του αυτοκινήτου σας στους παρκαδόρους και κάνετε τη δουλειά σας ή διασκεδάζετε.

Αυτή είναι η παγίδα. Εάν πρόκειται για απατεώνες, μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα να αντιγράψουν το κλειδί, ακόμα και το τηλεκοντρόλ του γκαράζ σας, αν το έχετε ξεχάσει μαζί με τα κλειδιά. Έτσι ο δρόμος για να κλέψουν το αυτοκίνητό σας είναι ανοιχτός.

Αν μάλιστα έχετε αποθηκευμένα στο ΙΧ σας προσωπικά έγγραφα, μπορούν να βρουν τη διεύθυνσή σας και το γκαράζ όπου παρκάρετε το αμάξι σας και να το κλέψουν την ώρα που κοιμάστε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://youtu.be/VEAxvUcwnx0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...