Εσωτερική Ασφάλεια

Έτοιμοι να αποδράσουν οι αρχηγοί της μαφίας του Κορυδαλλού- Στον ανακριτή οι δύο δικηγόροι

Την Δευτέρα 1η Απριλίου θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή οι δύο δικηγόροι που συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενοι στη μαφία του Κορυδαλλού, προκειμένου να απολογηθούν για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.

Νεότερα στοιχεία, αναφέρουν ότι οι σχέσεις δικηγόρων με το κύκλωμα των φυλακών και ειδικά με βαρυποινίτη έρχονται στο φως μέσα από τη δικογραφία που έχουν σχηματίσει οι αρχές και οι οποίες περιλαμβάνει δεκάδες τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων.

Από την πλευρά του πάντως, ο συλληφθείς δικηγόρος δήλωσε ότι αρνείται την εμπλοκή του σε κάθε έκνομη ενέργεια, όπως επισήμανε ο συνήγορός του Αλ. Λυκουρέζος.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως τα μέλη του κυκλώματος της μαφίας των φυλακών προετοίμαζαν ακόμη και σχέδιο απόδρασης. Το σχέδιο αυτό κατά τις ίδιες πληροφορίες καταστρώθηκε με τη βοήθεια εμπλεκομένων στην υπόθεση ατόμων εκτός φυλακών.

Η απόδραση από τις φυλακές φαίνεται πάντως πως ήταν η πρώτη προτεραιότητά τους, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα στοιχεία δείχνουν πως και ο 33χρονος που είχε βρεθεί νεκρός στο κελί του τον περασμένο Ιανουάριο (είχε προσφέρει καταφύγιο στους δύο εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου), δούλευε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...