Πολιτική

Άγριος καυγάς Κεγκέρογλου με Οικονόμου στον ΣΚΑΪ: «Είστε γραφείο Τύπου της ΝΔ» - «Καμαρώστε τον εαυτό σας» (βίντεο)


«Άναψαν τα αίματα» το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» μεταξύ του παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου και του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου.

Συγκεκριμένα, όταν ο εν λόγω δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έκανε λόγο για «ισαποστακισμούς» του ΚΙΝΑΛ μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κεγκέρογλου ξέσπασε τονίζοντας προς τον κ. Οικονόμου: «Είναι προβοκατόρικο αυτό που κάνετε. Καμαρώστε τον εαυτό σας. Με καλέσατε για να μη προβοκάρετε».

Όταν μάλιστα ο παρουσιαστής επέμεινε στο ίδιο ύφος ότι ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ δεν του απάντησε, ο κ. Κεγκέρογλου εξαπέλυσε σφοδρά πυράεναντίον του: «Δεν θα δίνω τις απαντήσεις που θέλετε εσείς να δώσω κύριε Οικονόμου. Πηγαίνετε για το γραφείο Τύπου της ΝΔ».

«Δηλαδή κάθε εβδομάδα, έρχεστε εδώ, στο γραφείο Τύπου της ΝΔ;», είπε παρεμβαίνοντας στη σύγκρουση η συμπαρουσιάστρια του Οικονόμου, Μαρία Αναστασοπούλου.

Και ο κ. Κεγκέρογλου απάντησε: «Ναι, έρχομαι για να αντιπαρατεθώ μαζί σας».

Το σχετικό απόσπασμα:

https://player.vimeo.com/video/323233775?app_id=122963

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...