Εθνικά θέματα

Συγκλονιστικός Φ.Φράγκος κατά ΓΕΣ για τον Κρητικό καταδρομέα: "Να του χορηγηθεί εύφημος μνεία" - "Έτσι λειτουργούν οι Ειδικές Δυνάμεις!"

Ηχηρή παρέμβαση του στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Φράγκου για το θέμα της τιμωρίας του Κρητικού Καταδρομέα Μπούχλη Εμμανουηλ.

Ο στρατηγός κατακεραυνώνει το ΓΕΣ που θέλει να τιμωρήσει τον Καταδρομέα, λέγοντας ότι ότι όχι μόνο δεν πρέπει να τιμωρηθεί, αλλά να του χορηγηθεί και εύφημος μνεία.

Ο ίδιος ο Κρητικός , με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο καταδρομέας Εμμανουήλ Μπούχλης, σχολιάζει τον θόρυβο που προκλήθηκε από το βίντεο, δηλώνοντας πως σέβεται και τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές του και πως με την πράξη του δεν ατίμωσε και δεν ντρόπιασε κανέναν.

Την παλικαριά του νέου αλεξιπτωτιστή είδε και τίμησε ο στρατηγός ε.α. Φ. Φράγκος, ρίχοντας "πυρά" κατά της απόφασης του ΓΕΣ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του στρατηγού:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ

Ναι και καλά να τιμωρηθεί γιατί δεν τήρησε τους κανόνες ασφαλείας…

Να του χορηγηθεί εύφημος μνεία για το φρόνημα του!!

Έτσι λειτουργούν οι Ειδικές Δυναμεις!!

Εκτιμώ και πιστεύω ότι δεν θα γίνει απονενοημένο διάβημα για την εκδίωξη του απο τις υπερηφάνες Δυναμεις Καταδρομων ο λεβεντης Σφακιανος Καταδρομεας Αλεξιπτωτιστης

Μπούχλης Εμμανουηλ.

Ο Επιτιμος Αρχηγος ΓΕΣ

Φραγκουλης Φράγκος

Στρατηγος εα

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ