Κοινωνία

Βέροια: "Τραντάχτηκε" η Παλαιά Μητρόπολη όταν ψάλτες και ιερείς είπαν το «Μακεδονία Ξακουστή»-Εικόνες, Βίντεο

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας, στον οποίο λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ψάλτες και ιερείς τραγούδησαν το "Μακεδονία Ξακουστή".

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελος Τόλκας, ενώ τη Βουλή των Ελλήνων η Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου.

Παρόντες επίσης ήταν ο Βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, καθώς και πολλοί επίσημοι, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων αλλά και πλήθος κόσμου.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας πιστοί, ψάλτες και ιερείς, έψαλλαν το Μακεδονία Ξακουστή. Ο ύμνος της Μακεδονίας που έχει γίνει αντικείμενο διένεξης το τελευταίο διάστημα, τράνταξε τους αιωνόβιους τοίχους της Παλαιάς Μητρόπολης.

Δείτε φωτογραφίες και video:

https://youtu.be/zdjEK36Q9Og

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...