ΗΠΑ

F-35C vs F/A-18: Τα τρομερά μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ πετούν σε σχηματισμό και βάζουν «διλήμματα» (βίντεο)


Η αεροπορική δύναμη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αποτελεί για πολλούς την πιο ισχυρή στον κόσμο, όχι μόνο λόγω των πολύ ικανών πιλότων που διαθέτει , αλλά και λόγω της κορυφαίας τεχνολογίας αιχμής που αποκρυσταλλώνεται στα αεροσκάφη που συνιστούν τον στόλο της.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ διαθέτει τόσο μαχητικά αεροσκάφη τέταρτης γενιάς, όπως λέγονται, τα οποία όμως βελτιώνονται συνεχώς, με αποτέλεσμα να παραμένουν ακόμα εξαιρετικά αποδοτικά, αποτελεσματικά και καταστροφικά, όσο και stealth μαχητικά πέμπτης γενιάς, με πιο γνωστά τα F-35.

Εν προκειμένω, η τρίτη έκδοση του μαχητικού αεροσκάφους F-35, το F-35C μπορεί να βρίσκεται σε επίπεδο τροποποιήσεων και συνεχών αναθεωρήσεων απόδοσης και επιχειρησιακής λειτουργικότητας, ωστόσο πραγματοποιεί πτήσεις και όπως δείχνει το πιο πρόσφατο βίντεο, κυριαρχεί τους αιθέρες σε σχηματισμό, δείχνοντας πως όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή, θα αποδώσει τα μέγιστα.

Από την άλλη βρίσκονται τα γνωστά “Hornet” ή αλλιώς F/A-18 τα οποία αποτελούν την ραχοκοκκαλιά των αεροπορικών δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αποδείξει την αξία τους σε πολύ δύσκολες επιχειρησιακές συνθήκες, πάντα με μεγάλο βαθμό επιτυχίας.

Στο παρακάτω βίντεο τα αεροσκάφη αυτά πραγματοποιούν μαζική απογείωση και στη συνέχεια προχωρούν σε σχηματισμό, με τα πλάνα πραγματικά να εντυπωσιάζουν.

Δείτε βίντεο από σχηματισμό F-35C:

Δείτε βίντεο από μαζική απογείωση F/A-18:

onalert.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...