Κοινωνία

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από την κακοκαιρία στην Αττική και σε όλη τη Νότια Ελλάδα! Εγκλωβισμοί πολιτών σε ασανσέρ

Από μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση πλήττεται αυτή τη στιγμή η Αττική και γενικότερα η Νότια Ελλάδα λόγω της έντονης κακοκαιρίας.

Την τελευταία ώρα τουλάχιστον δυο φορές έχουν γίνει διακοπές ρεύματος μικρής διάρκειας σε περιοχές της Αττικής προκαλώντας ανησυχία στους καταναλωτές.

Οι αυξομειώσεις στην τάση του ρεύματος που έχουν συμβεί την τελευταία μισή ώρα είναι τουλάχιστον δυο και έχουν προκαλέσει προβλήματα τόσο στους δρόμους όπου η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ προκαλείται και ανησυχία για τις οικιακές συσκευές. Σύμφωνα πληροφορίες του newsit.gr έχουν σβήσει τα φώτα στην λεωφόρο Κηφισίας ενώ μια γραμμή υπερυψηλής τάσης στον Αγιο Στέφανο έπεσε και επανήλθε και αυτό αποδίδεται στις κακές καιρικές συνθήκες.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική εδώ και λίγη ώρα από διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αθήνας με αποτέλεσμα να υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι μέσα σε ασανσέρ.

Στο μεταξύ, μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 9 κλήσεις για απεγκλωβισμούς ανθρώπων από ασανσέρ , 7 από το κέντρο της Αθήνας, 1 κλήση από την περιοχή του Ζωγράφου και μία κλήση από την Καλλιθέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...