Αθλητισμός

Πιτίνο: Σε κέφια λίγο πριν το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - Τι δήλωσε για Καλάθη και Σπανούλη

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του αγώνα. Ο Πιτίνο φαίνεται να έχει κέφια και να είναι βέβαιος για το αποτέλεσμα.

Ο Ρικ Πιτίνο ανέβασε μία φωτογραφία από το πρόσφατο ελληνικό All Star Game στην οποία βρίσκεται στο πλάι των Νικ Καλάθη και Βασίλη Σπανούλη και “αποθέωσε” τους δύο αρχηγούς των “αιώνιων”, περίπου ένα 24ωρο πριν το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. (13.02. 2019 / 20:00).

Ο Ρικ Πιτίνο προσπαθεί να μας βάλει στο κλίμα του… αιώνιου ντέρμπι και να στρέψει τους προβολείς στους ηγέτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, Νικ Καλάθη και Βασίλη Σπανούλη.

“Αύριο το βράδυ, δύο από τους καλύτερους γκαρντ στην Ελλάδα, ο Νικ Καλάθης και ο Βασίλης Σπανούλης, θα τεθούν αντιμέτωποι στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Και οι δυο είναι εξαιρετικοί παίκτες και ακόμα καλύτεροι άνθρωποι. Ανυπομονώ για το παιχνίδι”, ανέφερε σε ποστ του ο Ρικ Πιτίνο.

https://twitter.com/RealPitino/status/1095283625438916608

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...