Κοινωνία

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο καρκίνος, το ανεύρυσμα και τα 4 χειρουργεία (βίντεο)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, δεν κρύβει τα 4 χειρουργεία που έχει κάνει και τη μάχη για την υγεία του που είχε δώσει στο παρελθόν, κόντρα στο ανέυρισμα και τον καρκίνο.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης είναι από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους στον χώρο των media, ωστόσο για να τα καταφέρει όλα αυτά έχει φλερτάρει επικίνδυνα με τον θάνατο και μάλιστα όχι μια φορά!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κάνει 4 φορές χειρουργείο, το ένα εκ τα δύο αρκετά σοβαρά αφού χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο και μάλιστα δύο μέρες μετά πήγε κανονικά για δουλειά!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=SJ4jdI7fwrY

Επίσης έχει αντιμετωπίσει και καρκίνωμα το οποίο και κατάφερε να κερδίσει! Τα άγχη και η πίεση της καθημερινότητας τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση, όμως η αγάπη του για την οικογένεια και την δουλειά του τον κράτησαν όρθιο!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...