Εθνικά θέματα

Λόγια σταράτα από τον παπα-Ανδρέα για τον πατριωτισμό

Νέα παρέμβαση με νόημα είχαμε πριν από λίγο από τον παπα-Ανδρέα Κεφαλογιάννη , τον Κρητικό "Παπαφλέσσα" που δεν μασάει τα λόγια του.

Αναλύοντας την έννοια του πατριωτισμού σχολιάζει:

"Ούτε ο φασισμός, ούτε ο ναζισμός, ούτε καμία άλλη απειλή είναι πραγματική σε μία χώρα, όταν οι πολίτες της είναι γνήσιοι πατριώτες και νοιάζονται για το καλό της πατρίδας και όχι για την ''μ-πάρτη'' τους.
.. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι αγάπη στην πατρίδα είναι η αναγνώριση όλων εκείνων που την καθιστούν αδύνατη, αδύναμη, εύκολο στόχο, ανυπεράσπιστη, πληγωμένη. Αναγνωρίζοντας όλα εκείνα που την ωθούν στην παρακμή, υποχρέωση μας είναι να την προστατεύσουμε. Προστασία που αφορά όχι μόνο στη συνέχεια της ύπαρξης της, αλλά και στην απόδοση κάθε δικαίου και αξιοπρεπούς που της ωφείλουμε. Άρα όταν εμείς ως πολίτες είμαστε δίκαιοι και αξιοπρεπείς, είμαστε ικανοί να προσφέρουμε αγάπη και προστασία στην πατρίδα γη μας".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...