Εσωτερική Ασφάλεια

Λάκης Γαβαλάς για τη μαφία των φυλακών: «Οταν μπήκα, κάποιος με ρώτησε αν θέλω να εξοντώσω κάποιον...» (βίντεο)

Το δώρο που έλαβε από τους Πυρήνες της Φωτιάς

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιάννης Ντσούνο και του Χρήστου Κούτρα, «Αταίριαστοι», ήταν σήμερα ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος μίλησε για τη δική του εμπειρία μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. «Το έχω βιώσει και δίνω κουράγιο στους φυλακισμένους. Είτε είναι στο Μεταγωγών στον Κορυδαλλό είτε στα κελιά του Κορυδαλλού. Έχω βιώσει και τις δύο αυτές φυλακές. Η φυλακή είναι μία κοινωνία όπως είναι και η κοινωνία έξω. Υπάρχουν οι τσαμπουκάδες, υπάρχουν και οι άγγελοι. Που διαβάζουν βιβλία, που δουλεύουν και θέλουν να σωφρονιστούν», δήλωσε.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας δήλωσε μεταξύ άλλων δήλωσε πως όσο βρισκόταν μέσα στον Κορυδαλλό, οι «Πυρήνες της φωτιάς» του έκαναν… δώρο. «Οι Πυρήνες της Φωτιάς μου είχαν κάνει δώρο ένα ντοσιέ δερμάτινο», είπε.

Μάλιστα, ανέφερε για τις πρώτες μέρες: «Όταν μπήκα στη φυλακή κάποιος άνθρωπος μου είπε αν θέλω να εξοντώσω κάποιον. Κάποιος πολύ μεγάλος που ήταν μέσα. Του είπα…όχι δεν θέλω, εγώ έχω τιμωρηθεί, αυτοί οι δύο άνθρωποι που είναι επίσης τιμωρημένοι είναι η οικογένειά μου. Δεν θέλω να συμβεί κάτι κακό».

«Στη δική μου περίπτωση που είχα να κάνω με διάφορα στρώματα ανθρώπων ήταν λίγο δύσκολο. Μπαίνεις σε μία πτέρυγα που είναι οι άνθρωποι… υψηλού κινδύνου. Στη δική μας πτέρυγα είχαμε ανθρώπους με… φοβερό μακιγιάζ. Ερχόντουσαν με μπλε μάτια… λες και είχαν έρθει από ξενύχτι έτσι το έβλεπα το σκηνικό. Ναι, νομίζω ότι υπάρχουν άτομα που ελέγχουν και μέσα στην φυλακή. Η φυλακή δεν είναι ωραίο πράγμα. Θυμάμαι τότε πως είχε έρθει ο Ρουπακιώτης να μας δει και του είπα… βλέπετε τις συνθήκες; Δεν μπορείτε να βάζετε στα κελιά 4-5 άτομα σε ένα θάλαμο για δύο».

Για την επικοινωνία: «Υπήρχαν κινητά,που διακινούσαν κάποιοι και μετά σε κατέδιδαν. Περίμενα στην ουρά να τηλεφωνήσω, με τις… μύγες παρέα. Το έζησα αντρικά και πολύ ωραία το θέμα μου. Να σας πω γιατί. Γιατί αν κάποιος σου κάνει διευκόλυνση, την επόμενη φορά θα σε γδύσει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...