Κοινωνία

Κλειστά τα σχολεία σε τρεις δήμους στην Κρήτη λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά είναι σήμερα Πέμπτη όλα τα σχολεία των Δήμων Χανίων, Πλατανιά και Αποκόρωνα και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί λόγω της πρόβλεψης της ΕΜΥ για επιδείνωση του καιρού.

 

Οι Δήμαρχοι Χανίων, Πλατανιά έχοντας διαρκή ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες προβλέψεις της, που αναφέρουν επιδείνωση των καιρικών φαινομένων, αποφάσισαν από κοινού:

Να μην λειτουργήσουν την ημέρα Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, όλα τα σχολεία των Δήμων Χανίων και Πλατανιά, Α' Βάθμιας και Β' Βάθμιας εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί σταθμοί, διότι, ιδιαίτερα κατά τις ώρες προσέλευσης των μαθητών στα σχολεία, προβλέπεται ένταση των καιρικών φαινομένων.

Αργότερα τη νύχτα ο δήμος Χανίων, έστειλε διευκρινιστική ανακοίνωση στην οποία άλλαξε την απόφαση που αφορά το κλείσιμο των βρεφονηπιακών σταθμών και σύμφωνα με την οποία δεν θα λειτουργήσουν μόνο στην ΔΕ Σούδας.

Νωρίτερα σήμερα είχε ανακοινωθεί επίσης το κλείσιμο όλων των σχολείων του δήμου Απόκορωνα.

Σε πλήρη ισχύ είναι από σήμερα την Τετάρτη το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ. Η κακοκαιρία «Χιόνη» σαρώνει τη χώρα, με τσουχτερό κρύο, βροχές και θυελλώδεις ανέμους έντασης μέχρι και 10 μποφόρ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...