Εσωτερική Ασφάλεια

Καθεστώς Αριστεράς στην Ελλάδα - Ένθερμοι υποστηρικτές του Τσίπρα δηλώνουν οι μετανάστες - "Ψαρεύουν" ψήφους με ελληνοποιήσεις - Βίντεο-ντοκουμέντο

Επίσημα πλέον, ζούμε υπό ένα αριστερό καθεστώς που παραβιάζει κάθε αξία της Δημοκρατίας και ισοπεδώνει το Έθνος και ό,τι πρεσβεύει η ταλαιπωρημένη χώρα μας. Η ελληνική κυβέρνηση ευνοεί τους παράνομους μετανάστες σε βάρος των ελληνικών οικογενειών.

Όπως είχε αποκαλύψει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ πριν από 2 μήνες περίπου, ο Τσίπρας ανοίγει την "κερκόπορτα" και φέρνει μαζικές ελληνοποιήσεις παράνομων μεταναστών, σε μια προσπάθεια να "ψαρέψει" νέες ψήφους.

Αντί να δώσει κίνητρα στα νέα ζευγάρια για τη δημιουργία οικογένειας, ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει τακτική μαζικών ελληνοποιήσεων παράνομων μεταναστών. Βλέποντας τη δημοσκοπική κατρακύλα να έρχεται είναι έτοιμοι να καταστρέψουν τη χώρα και να αφανίσουν τον ελληνισμό για ψηφαλάκια.

Ακόµα πιο εύκολη θα γίνει στο εξής η απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, µια κίνηση που εγείρει ερωτήµατα για την πολιτική και εκλογική στόχευση της κυβέρνησης µέσω της κίνησης αυτής, ιδίως µάλιστα όταν έχει ήδη προηγηθεί η κατακόρυφη αύξηση των λεγόµενων «ελληνοποιήσεων» την τελευταία τετραετία.

Η αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος είναι γεγονός και συνεπάγεται από την αλλοίωση του πληθυσμού και την χορήγηση εκλογικών δικαιωμάτων.

Δηλαδή ελληνικής ιθαγένειας σε ανθρώπους που μπήκαν παράνομα στη χώρα και πλέον ο Τσίπρας, για να κερδίσει ψήφους τους δίνει το δικαίωμα της ψήφου.

Όπως οι ίδιοι δηλώνουν, είναι ένθερμοι υποστηρικτές του Τσίπρα και αποκτούν παράνομα τα δικαιώματα που έχουν οι Έλληνες πολίτες, με μοναδικό σκοπό την εκλογική στήριξη της αριστερής κυβέρνησης.

https://www.youtube.com/watch?v=BMb8fBV_BN0
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...