Κόσμος

Ιράν: Επίσκεψη "υψηλού" επιπέδου του Υπουργού Εξωτερικών Ζαρίφ στο Λίβανο

Συνάντηση υψηλού πειπέδου θα πραγματοποιήσει ο Ιρανός Υπουργός Εξωτερικών στο Λίβανο, όπου και θα ταξιδέψει προκειμένου να συζητήσει με τους ομολόγους του και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ.

Ο Ιρανός υπουργός των Εξωτερικών Τζαβάντ Ζαρίφ θα επισκεφτεί αύριο τον Λίβανο, όπου και θα έχει συνομιλίες με την κυβέρνηση της χώρας, σύμφωνα με σημερινή δήλωση του εκπροσώπου του ιρανικού υπουργείου των Εξωτερικών, Μπαχράμ Κασεμί.

“Ο Ιρανός υπουργός των Εξωτερικών Τζαβάντ Ζαρίφ θα ηγηθεί της αντιπροσωπείας που θα αναχωρήσει αύριο για τον Λίβανο, όπου και θα έχει συνομιλίες με υψηλόβαθμους Λιβανέζους αξιωματούχους,” φέρεται να δήλωσε ο Κασεμί.

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δεν δημοσιοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες για την ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...